NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou met texturen van framboos
Bordalou met texturen van framboos
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Crémeux Framboos
Frambozen
Frambozenconfituur
Limoen
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek de bordalou met frambozen en Crémeux Framboos.
Werk af met frambozenconfituur en geraspte limoenschil.
Serveertips
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Bordalou Basis met bosvruchten
Bordalou Basis met Mini Sfera Yuzu
Bordalou Basis met pruimen
Bordalou met abrikoos
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm