Bordalou gevuld met stukken abrikoos. Afgewerkt met slagroom, amandelschilfers en Decorette Meringue Passie.
Bordalou Basis afgewerkt met fruit.
Bordalou Rijsttaartje afgewerkt met chocoladeschilfers.
Bordalou Basis afgewerkt met ananas.
Bordalou Basis afgewerkt met bosvruchten.
Bordalou Basis gevuld met banketbakkersoom.
Bordalou Basis afgewerkt met aardbeien.
Werk de Bordalou Basis af met verschillende texturen van framboos.
Werk de Bordalou Basis af met Decorette Meringue Passie.
Werk de Bordalou Basis af met Decorette Meringue Koffie.
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes nectarine.
Bordalou Basis afgewerkt met chocoladeschilfers.
Bordalou Basis met Chocoladebodem afgewerkt met slagroom en frambozen.
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes sinaasappel.
Bordalou Basis afgewerkt met framboos en structuren van passievrucht.
Bordalou Basis afgewerkt met gele kiwi.
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes banaan.
Bordalou Basis afgewerkt met blauwe bessen.
Bordalou Basis afgewerkt met frambozen.