Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Crème Brûlée
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Plattekaastaart
Frozen Elements
Hartige Taarten
Individueel Gebak
Lekkernijen
Gebakken Cheesecake
Muffinbeslag
Grote Cakes
Eindejaar
Inspiratie en tips
Crème Brûlée
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Bordalou Fruit
Plattekaastaart
Muffinbeslag
Grote Cakes
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Inspiratie en Tips
Alles
Crème Brûlée
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Bordalou Fruit
Plattekaastaart
Muffinbeslag
Grote Cakes
Bordalou Basis
Crème Brûlée Vanille afgewerkt met Spongecake Amandel.
Crème Brûlée Vanille
Crème Brûlée Koffie afgewerkt met Spongecake Amandel, Choc-O-Crisp Praliné en cacaopoeder.
Crème Brûlée Koffie
Crème Brûlée Framboos afgewerkt met Spongecake Framboos, Crémeux Framboos en frambozen.
Crème Brûlée Framboos
Crème Brûlée Hazelnoot afgewerkt met Spongecake Chocolade en Choc-O-Crisp Feuilletine.
Crème Brûlée Hazelnoot
Crème Brûlée Thee afgewerkt met Choc-O-Crisp Praliné, Spongecake Amandel en chocolade dennenappel.
Crème Brûlée Thee
Crème Brûlée Pistache afgewerkt met Spongecake Pistache, Choc-O-Crisp Praliné en chocolade blad.
Crème Brûlée Pistache
Crème Brûlée afgewerkt met stukjes mango en cress.
Crème Brûlée Mango Passie
Crème Brûlée afgewerkt met aardbeien en frambozen.
Crème Brûlée Framboos
Bordalou Abrikoos afgewerkt met slagroom, amandelschilfers en Decorette Meringue Passie.
Bordalou Abrikoos met Decorette Meringue Passie
Bordalou Basis Zùsto afgewerkt met suikervrije slagroom en chocoladeschilfers.
Bordalou Basis Zùsto met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis Zùsto afgewerkt met suikervrije hazelnootslagroom.
Bordalou Basis Zùsto met suikervrije hazelnootslagroom
Bordalou Basis Zùsto afgewerkt met aardbeien, suikervrije frambozenconfituur en pistachenoten.
Bordalou Basis Zùsto met aardbeien
Bordalou Basis Zùsto afgewerkt met sinaasappel en suikervrije frambozenconfituur.
Bordalou Basis Zùsto met Sinaasappel
Bordalou Basis Zùsto met ingebakken perzik, afgewerkt met slagroom en amandelschilfers.
Bordalou Basis Zùsto met ingebakken perzik
Bordalou Basis afgewerkt met fruit.
Bordalou Basis met fruit
Bordalou Rijsttaartje afgewerkt met chocoladeschilfers.
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Koekjes gepresenteerd op een glazen schaal.
Koekjes op presentatieschaal
Koekjes gemaakt van Deegstangen gepresenteerd in een glazen doosje.
Presentatie koekjes
Bordalou Basis afgewerkt met ananas.
Bordalou Basis met Ananas
Bordalou Basis afgewerkt met bosvruchten.
Bordalou Basis met bosvruchten
Bordalou Basis afgewerkt met chocolade en little lemon.
Bordalou Basis met Chocolade en Little Lemon
Bordalou Basis gevuld met banketbakkersoom.
Bordalou Basis met Banketbakkersroom
Bordalou Basis afgewerkt met aardbeien.
Bordalou Basis met Aardbeien
Werk de Bordalou Basis af met verschillende texturen van framboos.
Bordalou met texturen van framboos
Werk de Bordalou Basis af met Decorette Meringue Passie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Passie
Werk de Bordalou Basis af met Decorette Meringue Koffie.
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes nectarine.
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis afgewerkt met chocoladeschilfers.
Bordalou Basis met Chocoladeschilfers
Met de Deegstang Pain Turc van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Deegstang Pain Turc
Met de Deegstang Domino van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Deegstang Domino
Met de Deegstang Chocolade van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Deegstang Chocolade
Met de Deegstangen van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Deegstangen
Met de Deegstang Speculaas van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Deegstang Speculaas
Met de Deegstang Vanille van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Deegstang Vanille
Maak heerlijke muffins op basis van het Muffinbeslag Chocolade en stukjes chocolade.
Muffin Chocolade
Maak heerlijke muffins op basis van het Muffinbeslag Vanille en werk af met stukjes banaan.
Muffin Banaan
Heerlijke, smeuïge Plattekaastaart Cappuccino afgewerkt met slagroom en Crumble Brazil Koffie.
Plattekaastaart Cappuccino afgewerkt met slagroom en Crumble Brazil Koffie
Frisse, smeuïge plattekaastaart afgewerkt met frambozen en blauwe bessen.
Plattekaastaart Natuur afgewerkt met frambozen
Heerlijke smeuïge plattekaastaart Chocolade, afgewerkt met slagroom, chocoladeschilfers en cacaopoeder.
Plattekaastaart Chocolade afgewerkt met chocoladeschilfers
Heerlijke smeuïge plattekaastaart met aardbeiensmaak, afgewerkt met verse aardbeien.
Plattekaastaart Aardbei afgewerkt met aardbeien
Maak heerlijke muffins op basis van het Muffinbeslag Speculaas van Didess for Bakeries.
Muffin Speculaas
Maak makkelijk en snel een marmercake met de Cake Vanille & Chocolade van Didess for Bakeries.
Marmercake van Cake Vanille & Chocolade
Bordalou Framboos & Rabarber afgewerkt met verse frambozen.
Bordalou Framboos & Rabarber afgewerkt met frambozen
Bordalou Basis met Chocoladebodem afgewerkt met slagroom en frambozen.
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes sinaasappel.
Bordalou Basis met sinaasappel
Bordalou Basis afgewerkt met verschillende structuren van passievrucht.
Bordalou Basis met texturen van passievrucht
Bordalou Basis afgewerkt met framboos en structuren van passievrucht.
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Bordalou Basis afgewerkt met Frozen Elements en rood fruit.
Bordalou Basis met Frozen Elements
Bordalou Basis afgewerkt met gele kiwi.
Bordalou Basis met Kiwi
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes banaan.
Bordalou Basis met Banaan
Bordalou Basis afgewerkt met blauwe bessen.
Bordalou Basis met Blauwe bessen
Bordalou Basis afgewerkt met frambozen.
Bordalou Basis met Framboos