Bordalou gevuld met stukken abrikoos. Afgewerkt met slagroom, amandelschilfers en Decorette Meringue Passie.
Bordalou Basis Zùsto afgewerkt met suikervrije slagroom en chocoladeschilfers.
Bordalou Basis Zùsto afgewerkt met suikervrije hazelnootslagroom.
Bordalou Basis Zùsto afgewerkt met aardbeien, suikervrije frambozenconfituur en pistachenoten.
Bordalou Basis Zùsto afgewerkt met sinaasappel en suikervrije frambozenconfituur.
Bordalou Basis Zùsto met ingebakken perzik, afgewerkt met slagroom en amandelschilfers.
Bordalou Basis afgewerkt met fruit.
Bordalou Rijsttaartje afgewerkt met chocoladeschilfers.
Koekjes gepresenteerd op een glazen schaal.
Koekjes gemaakt van Deegstangen gepresenteerd in een glazen doosje.
Bordalou Basis afgewerkt met ananas.
Bordalou Basis afgewerkt met bosvruchten.
Bordalou Basis gevuld met banketbakkersoom.
Bordalou Basis afgewerkt met aardbeien.
Werk de Bordalou Basis af met verschillende texturen van framboos.
Werk de Bordalou Basis af met Decorette Meringue Passie.
Werk de Bordalou Basis af met Decorette Meringue Koffie.
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes nectarine.
Bordalou Basis afgewerkt met chocoladeschilfers.
Met de Deegstang Pain Turc van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Met de Deegstang Domino van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Met de Deegstang Chocolade van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Met de Deegstangen van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Met de Deegstang Vanille van Didess for Bakeries kan u uw koekjes afwerken naar eigen creativiteit.
Bordalou Basis met Chocoladebodem afgewerkt met slagroom en frambozen.
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes sinaasappel.
Bordalou Basis afgewerkt met framboos en structuren van passievrucht.
Bordalou Basis afgewerkt met gele kiwi.
Bordalou Basis afgewerkt met stukjes banaan.
Bordalou Basis afgewerkt met blauwe bessen.
Bordalou Basis afgewerkt met frambozen.