NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met appelsien
Bordalou Basis met sinaasappel
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 14cm
Slagroom
Sinaasappel
Frambozenconfituur
Bloemsuiker
Cress
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Snijdt de sinaasappel in partjes
Werk de bordalou af met slagroom, sinaasappel, confituur en cress.
Bestrooi met bloemsuiker.
Serveertips
Bordalou Basis met Rabarber
Bordalou Basis met fruit
Bordalou Basis met sinaasappel
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis met stukjes mango en ananas
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm