NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Mini Sfera Yuzu
Decorette Meringue Passie
Slagroom
Frambozen
Cress
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room tot yoghurtdikte op.
Werk de bordalou af met Mini Sfera Yuzu, slagroom, decorette meringue passie, frambozen en cress.
Serveertips
Bordalou Basis met bosvruchten
Bordalou Basis met fruit
Bordalou Basis met Banketbakkersroom
Bordalou Basis met stukjes mango en ananas
Bordalou Basis met sinaasappel
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm