Nieuws

Wat als twee Kempense CEO’s een week van bedrijf wisselen?

Wat als twee Kempense CEO’s een week van bedrijf wisselen?

Didess krijgt een nieuwe CEO. Althans voor een week.😊 In de week van 10 tot 14 februari wisselen Eric Baumers (zaakvoerder Autobedrijf Deckx-team) en Dirk Peeters (zaakvoerder Didess) een week van bedrijf.

mehr lesen
Creative Taste Terminal genomineerd voor HIA 2020

Creative Taste Terminal genomineerd voor HIA 2020

Onder de categorie 'Concepts, Interior & Design'

mehr lesen
Didess Kamelenrace @horeca Expo

Didess Kamelenrace @horeca Expo

Ballen klaar en rrrrrrrollen maar!

mehr lesen
NIEUW : Quiche Chef's Style

NIEUW : Quiche Chef's Style

Creëer 1 – 2 – 3 jouw eigen quiche met behulp van de ‘Quiche Chef’s Style’.

mehr lesen
Kempen aan Tafel

Kempen aan Tafel

4 klassechefs, de beste Kempische streekproducten, 400 enthousiaste gasten en een top-dj : meer was er niet nodig om van de allereerste editie van Kempen Aan Tafel een fantastische culinaire belevenis te maken !

mehr lesen
Ministerieel bezoek op Sirha

Ministerieel bezoek op Sirha

Minister Ben Weyts was aanwezig als supporter voor het Belgisch Culinary Team en kwam ook even proeven van onze koekjes!

mehr lesen
Aftermovie Smokey Eyes Event 2

Aftermovie Smokey Eyes Event 2

Check onze Aftermovie van Smokey Eyes dat plaatsvond op 10 december in The Jane! Ben jij er (opnieuw) bij op de nieuwe editie op 3 Juni 2019?

mehr lesen
Roger van Damme is Best Pastry Chef of The World!

Roger van Damme is Best Pastry Chef of The World!

Roger van Damme is op 25 oktober 2017 op de Best Chef Awards uitgeroepen tot de beste patissier ter wereld.

mehr lesen
Nieuw in het assortiment : Amelioras

Nieuw in het assortiment : Amelioras

Een fris en verrassend gamma op basis van kruiden en bloemen dat elk type gerecht in een mum van tijd kan opfleuren.

mehr lesen