InnoBaker: Innovatieve workshops voor bakkers en patissiers

Wil je als bakker of patissier wel eens met iets nieuws en anders aan de slag? Schrijf je dan zeker in voor onze ‘InnoBaker’ workshop reeks! Elke workshop is opgebouwd rond een thema. Workshop 1 focust op viennoiserie, workshop 2 op brood, en workshop 3 op patisserie.

Wij geven de workshop over Patisserie, waarbij je meer leert over :

  • Wat is de rol van suiker in patisserie? Wat zijn de voor- en nadelen van een suikervervanger?
  • Hoe efficiënt een gevarieerd aanbod van suikervrije en aantrekkelijke patisserie bereiden?
  • Vernieuwende snijtechnieken en creatief gebruik van fruit
  • Businessconcept: Presentatietechnieken in de winkel en online
  • Hoe kan je patisserie instagramproof presenteren in de winkel?
  • Hoe trek je deze presentatie door in je online marketing (sociale media en website)?

‘De InnoBaker workshop reeks is deel van het innovatieforum voeding, ondersteund door het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO), UNIZO en Flanders’ FOOD.’

Schrijf je snel in via deze link: https://www.flandersfood.com/content/inschrijving-innobaker-workshops-voor-bakkers-en-patissiers

#sterkondernemen Agentschap Innoveren & Ondernemen UNIZO @FlandersFOOD