Nieuws

Didess for Bakeries op Broodway

Didess for Bakeries op Broodway

Kom jij ook naar de vakbeurs voor bakkers? Je kan ons vinden in hal 1 stand 106!

Lees meer
De halffabricaten van Didess…  Nu ook zonder toegevoegde suikers!

De halffabricaten van Didess… Nu ook zonder toegevoegde suikers!

Onze Bordalougebakjes en Deegstangen zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in een versie zonder suikers. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van Zùsto; een suikervervanger op basis van plantaardige vezels en zoetstoffen.

Lees meer
InnoBaker: Innovatieve workshops voor bakkers en patissiers

InnoBaker: Innovatieve workshops voor bakkers en patissiers

Wij geven in samenwerking met Flanders Food een workshop over patisserie. Wil je er graag bij zijn, klik dan op 'lees meer'.

Lees meer
Een logisch vervolg op een succesverhaal...

Een logisch vervolg op een succesverhaal...

Uit de bakkerijsector kwam de vraag om producten te leveren die bakkers op hun eigen manier kunnen afwerken. Met de kwaliteit die men van een bakkerij gewoon is.

Lees meer