Ronde Taart Framboos

Ronde Taart Framboos

Ingrediënten

  • Ronde Taart Framboos Halffabricaat
  • Biscuit Pistache
  • Maxi Quenelle Yoghurt
  • Frambozen
  • Chocoladestukken
  • 300 gr suiker
  • 300 gr glucose
  • 150 gr water
  • 200 gr gesuikerde gecondenseerde melk
  • 10 blaadjes gelatine
  • Rode kleurstof

Bereiding

  1. Breng het water, de glucose en de suiker aan de kook tot 103°C.
  2. Voeg de gecondenseerde melk toe.
  3. Mix de geweekte gelatine en kleurstof onder het geheel.
  4. Bewaar 24 uur in de koeling.
  5. Giet het geheel over de Ronde Taart Framboos Halffabricaat bij 35°C.
  6. Werk af met de biscuit, Maxi Quenelle Yoghurt, frambozen en chocoladestukken

Serveertips

contacteer ons