Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Plattekaastaart
Gebakken Cheesecake
Hartige Taarten
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Lekkernijen
Individueel Gebak
Taarten
Frozen Elements
Muffinbeslag
Grote Cakes
Eindejaar
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Bordalou Fruit
Plattekaastaart
Muffinbeslag
Grote Cakes
Bordalou Basis
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Plattekaastaart
Plattekaastaart Natuur afgewerkt met frambozen
Plattekaastaart Natuur afgewerkt met frambozen
Naar overzicht
Ingrediënten
Plattekaastaart Natuur
Frambozen
Blauwe bessen
Yopol
Frambozenconfituur
Limoen
Bereiding
Laat de plattekaastaart +/- 1 uur ontdooien.
Bedek de taart met frambozen en blauwe bessen.
Bestrooi met yopol.
Werk af met frambozenconfituur en limoenzeste.
Serveertips
Plattekaastaart Cappuccino afgewerkt met slagroom en Crumble Brazil Koffie
Plattekaastaart Chocolade afgewerkt met chocoladeschilfers
Plattekaastaart Natuur afgewerkt met frambozen
Plattekaastaart Aardbei afgewerkt met aardbeien
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Deze plattekaastaart is gemaakt van een smaakvolle zanddeegbodem op basis van 100% echte boter met daarop een dikke laag verse kaas, room en melk.
Plattekaastaart Natuur