NL
NL
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Hartige Taarten
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Ronde Taart Framboos
Ronde Taart Framboos
Naar overzicht
Ingrediënten
Ronde Taart Framboos Halffabricaat
Biscuit Pistache
Maxi Quenelle Yoghurt
Frambozen
Chocoladestukken
300 gr suiker
300 gr glucose
150 gr water
200 gr gesuikerde gecondenseerde melk
10 blaadjes gelatine
Rode kleurstof
Bereiding
Breng het water, de glucose en de suiker aan de kook tot 103°C.
Voeg de gecondenseerde melk toe.
Mix de geweekte gelatine en kleurstof onder het geheel.
Bewaar 24 uur in de koeling.
Giet het geheel over de Ronde Taart Framboos Halffabricaat bij 35°C.
Werk af met de biscuit, Maxi Quenelle Yoghurt, frambozen en chocoladestukken
Serveertips
contacteer ons
Deel dit bericht