Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Plattekaastaart
Gebakken Cheesecake
Hartige Taarten
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Lekkernijen
Individueel Gebak
Taarten
Frozen Elements
Muffinbeslag
Grote Cakes
Eindejaar
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Bordalou Fruit
Plattekaastaart
Muffinbeslag
Grote Cakes
Bordalou Basis
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Ronde Taart Framboos
Ronde Taart Framboos
Naar overzicht
Ingrediënten
Ronde Taart Framboos Halffabricaat
Biscuit Pistache
Maxi Quenelle Yoghurt
Frambozen
Chocoladestukken
300 gr suiker
300 gr glucose
150 gr water
200 gr gesuikerde gecondenseerde melk
10 blaadjes gelatine
Rode kleurstof
Bereiding
Breng het water, de glucose en de suiker aan de kook tot 103°C.
Voeg de gecondenseerde melk toe.
Mix de geweekte gelatine en kleurstof onder het geheel.
Bewaar 24 uur in de koeling.
Giet het geheel over de Ronde Taart Framboos Halffabricaat bij 35°C.
Werk af met de biscuit, Maxi Quenelle Yoghurt, frambozen en chocoladestukken
Serveertips
Chocoladetaart met kersen
Herfstgebak
Ronde Taart Herfst
Ronde Taart Passievrucht
Ronde Taart Framboos
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditionele ronde taart op basis van frambozenmousse.
Ronde Taart Framboos Halffabricaat