Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Plattekaastaart
Gebakken Cheesecake
Hartige Taarten
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Lekkernijen
Individueel Gebak
Taarten
Frozen Elements
Muffinbeslag
Grote Cakes
Eindejaar
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Bordalou Fruit
Plattekaastaart
Muffinbeslag
Grote Cakes
Bordalou Basis
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Grote Cakes
Marmercake van Cake Vanille & Chocolade
Marmercake van Cake Vanille & Chocolade
Naar overzicht
Laat de Cake Vanille & Chocolade ontdooien.
Meng het chocoladebeslag onder het vanillebeslag met behulp van een mes of lepel.
Bak de cake 1u-1u10 af op 165 à 170°C.
Serveertips
Marmercake van Cake Vanille & Chocolade
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Traditionele quartre-quart cake, gemaakt van vanille en chocolade beslag op basis van 100% echte boter, fijne kristalsuiker, scharreleieren.
Cake Vanille & Chocolade