Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Hartige Taarten
Plaatquiches
Eindejaar
Frozen Elements
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Fruit
Bordalou Framboos & Rabarber afgewerkt met frambozen
Bordalou Framboos & Rabarber afgewerkt met frambozen
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Framboos & Rabarber 14cm
Frambozen
Hazelnootjes
Cress
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 55 à 60 min. op 170°C af, ontdooid 45 à 50 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek met een laag gelfix.
Werk af met frambozen, hazelnootjes en cress.
Serveertips
Bordalou Framboos & Rabarber afgewerkt met frambozen
contacteer ons
Deel dit bericht