NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Bordalou Basis Zùsto met suikervrije hazelnootslagroom
Bordalou Basis Zùsto met suikervrije hazelnootslagroom
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis Zùsto
Hazelnootpasta Migino
Suikervrije slagroom
Hazelnootjes
Bereiding
Verwarm uw oven voor op 170°C.
Goudbruin afbakken op 170°C, ontdooid ongeveer 15 à 20 minuten, diepgevroren ongeveer 20 à 25 minuten, afhankelijk van uw type oven.
Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur om goed te kunnen ontvormen.
Meng de suikervrije slagroom met de hazelnootpasta.
Bedek het taartje met de hazelnootslagroom.
Druk het gebak voorzichtig in de hazelnootjes.
Serveertips
Bordalou Basis Zùsto met suikervrije hazelnootslagroom
Bordalou Basis Zùsto met ingebakken perzik
Bordalou Basis Zùsto met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis Zùsto met aardbeien
Bordalou Basis Zùsto met Sinaasappel
contacteer ons
Deel dit bericht