Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Hartige Taarten
Lekkernijen
Eindejaar
Plaatcakes & Biscuits
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Bordalou Basis Zùsto met Sinaasappel
Bordalou Basis Zùsto met Sinaasappel
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis Zùsto
Suikervrije slagroom
Sinaasappel
Suikervrije frambozenconfituur
Bereiding
Verwarm uw oven voor op 170°C.
Goudbruin afbakken op 170°C, ontdooid ongeveer 15 à 20 minuten, diepgevroren ongeveer 20 à 25 minuten, afhankelijk van uw type oven.
Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur om goed te kunnen ontvormen.
Werk af met suikervrije slagroom, sinaasappel en suikervrije frambozenconfituur.
Serveertips
Bordalou Basis Zùsto met suikervrije hazelnootslagroom
Bordalou Basis Zùsto met ingebakken perzik
Bordalou Basis Zùsto met Sinaasappel
Bordalou Basis Zùsto met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis Zùsto met aardbeien
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg gevuld met een smeuïge amandelcrème met extra veel amandelbroyage, zonder toegevoegde suikers.
Bordalou Basis Zùsto