Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Crème Brûlée
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Plattekaastaart
Frozen Elements
Hartige Taarten
Individueel Gebak
Lekkernijen
Gebakken Cheesecake
Muffinbeslag
Grote Cakes
Eindejaar
Inspiratie en tips
Crème Brûlée
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Bordalou Fruit
Plattekaastaart
Muffinbeslag
Grote Cakes
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Bordalou Basis Zùsto met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis Zùsto met Chocoladeschilfers
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis Zùsto
Suikervrije slagroom
Suikervrije Chocoladeschilfers
Cacaopoeder
Bereiding
Verwarm uw oven voor op 170°C.
Goudbruin afbakken op 170°C, ontdooid ongeveer 15 à 20 minuten, diepgevroren ongeveer 20 à 25 minuten, afhankelijk van uw type oven.
Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur om goed te kunnen ontvormen.
Werk het gebakje af met suikervrije slagroom, chocoladeschilfers en cacaopoeder.
Serveertips
Bordalou Basis Zùsto met aardbeien
Bordalou Basis Zùsto met Sinaasappel
Bordalou Basis Zùsto met ingebakken perzik
Bordalou Basis Zùsto met suikervrije hazelnootslagroom
Bordalou Basis Zùsto met Chocoladeschilfers
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg gevuld met een smeuïge amandelcrème met extra veel amandelbroyage, zonder toegevoegde suikers.
Bordalou Basis Zùsto