Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Hartige Taarten
Eindejaar
Plaatcakes & Biscuits
Inspiratie en tips
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Rijsttaartje 8cm
Slagroom
Chocoladeschilfers
Bereiding
Bak het Bordalou Rijsttaartje diepgevroren 50 min. op 170°C af, ontdooid 40 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Spuit een torentje slagroom op de koude bordalou.
Bedek de slagroom met Chocoladeschilfers.
Serveertips
Bordalou Basis met Blauwe bessen
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis met Aardbeien
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een overheerlijke, smeuïge rijstpapvulling. Wel nog even afbakken voor een ovenvers dessert.
Bordalou Rijsttaartje Ø8 cm