Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Plattekaastaart
Gebakken Cheesecake
Hartige Taarten
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Lekkernijen
Individueel Gebak
Taarten
Frozen Elements
Muffinbeslag
Grote Cakes
Eindejaar
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Bordalou Fruit
Plattekaastaart
Muffinbeslag
Grote Cakes
Bordalou Basis
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met texturen van passievrucht
Bordalou Basis met texturen van passievrucht
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 10cm
Decorette Meringue Passie
Coulis Passievrucht
Slagroom
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room tot yoghurtdikte op.
Bedek de bordalou met de coulis.
Werk af met slagroom en Decorette Meringue Passie.
Serveertips
Bordalou Basis met Chocolade en Little Lemon
Bordalou Basis met bosvruchten
Bordalou Basis met sinaasappel
Bordalou Basis met Ananas
Bordalou Basis met Kiwi
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm