NL
NL
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Hartige Taarten
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met texturen van passievrucht
Bordalou Basis met texturen van passievrucht
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 10cm
Decorette Meringue Passie
Coulis Passievrucht
Slagroom
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room tot yoghurtdikte op.
Bedek de bordalou met de coulis.
Werk af met slagroom en Decorette Meringue Passie.
Serveertips
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis met Banketbakkersroom
Bordalou Basis met pruimen
Bordalou met abrikoos
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm