NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met stukken abrikozen
Bordalou Basis met stukken abrikozen
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis
Abrikoos
Gelfix
Bereiding
Vul de bordalou met stukken abrikoos.
Bak de bordalou diepgevroren 55 à 60 min. op 170°C af, ontdooid 45 à 50 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek met een laag gelfix.
Serveertips
Bordalou Basis met Kiwi
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis met sinaasappel
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Bordalou met abrikoos
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm