Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Hartige Taarten
Eindejaar
Plaatcakes & Biscuits
Inspiratie en tips
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis met Nectarine
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Slagroom
Perzik
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Snijd de perzik in stukjes.
Spuit een torentje slagroom op de koude bordalou.
Werk de bordalou af met de stukjes perzik.
Serveertips
Bordalou Basis met Kiwi
Bordalou Basis met Banaan
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Bordalou Basis met Chocolade en Little Lemon
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm