NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis met Nectarine
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Slagroom
Perzik
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Snijd de perzik in stukjes.
Spuit een torentje slagroom op de koude bordalou.
Werk de bordalou af met de stukjes perzik.
Serveertips
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis met Decorette Meringue Passie
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis met stukken abrikozen
Bordalou Basis met Chocoladeschilfers
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm