NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Mini Sfera Yuzu
Bordalou Basis met Mini Sfera Yuzu
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis
Mini Sfera Yuzu
Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen
Limoenzeste
Bloemsuiker
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 15 à 20 min. op 170°C af, ontdooid 20 à 25 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek de bordalou met Perfect Dessert Salsa Exotisch Limoen en leg de Mini Sfera Yuzu hier bovenop.
Werk af met Limoenzeste en bloemsuiker.
Serveertips
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis met stukjes rabarber
Bordalou Basis met bosvruchten
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou Basis framboos en passievrucht
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm