Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Plattekaastaart
Gebakken Cheesecake
Hartige Taarten
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Lekkernijen
Individueel Gebak
Taarten
Frozen Elements
Muffinbeslag
Grote Cakes
Eindejaar
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Bordalou Fruit
Plattekaastaart
Muffinbeslag
Grote Cakes
Bordalou Basis
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Kiwi
Bordalou Basis met Kiwi
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Slagroom
Gele Kiwi
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Snijd de kiwi in schijfjes.
Spuit een torentje slagroom op de koude bordalou.
Werk af met de schijfjes kiwi.
Serveertips
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou met texturen van framboos
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Bordalou Basis met Chocolade en Little Lemon
Bordalou Basis met Kiwi
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm