Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Hartige Taarten
Lekkernijen
Eindejaar
Plaatcakes & Biscuits
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Kiwi
Bordalou Basis met Kiwi
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Slagroom
Gele Kiwi
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Snijd de kiwi in schijfjes.
Spuit een torentje slagroom op de koude bordalou.
Werk af met de schijfjes kiwi.
Serveertips
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Bordalou Basis met stukjes mango en ananas
Bordalou Basis met Ananas
Bordalou Basis met Banketbakkersroom
Bordalou Basis met Kiwi
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm