NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met fruit
Bordalou Basis met fruit
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 14cm
Slagroom
Sinaasappel
Gele kiwi
Frambozen
Aardbeien
Blauwe Bessen
Spongecake Amandel
Bloemsuiker
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de slagroom op.
Bedek de koude Bordalou Basis met slagroom.
Beleg met vers fruit.
Werk af met slagroom, Spongecake Amandel en Bloemsuiker.
Serveertips
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis met stukken perzik
Bordalou Basis met Mini Sfera Yuzu
Bordalou Basis met framboos en rabarber
Bordalou Basis met Banaan
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm