NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met framboos en rabarber
Bordalou Basis met framboos en rabarber
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis
Rabarber
Frambozen
Hazelnootjes
Gelfix
Cress
Bereiding
Vul de bordalou met frambozen en rabarber
Bak de bordalou diepgevroren 55 à 60 min. op 170°C af, ontdooid 45 à 50 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek met een laag gelfix.
Werk af met hazelnootjes, verse frambozen en cress.
Serveertips
Bordalou Basis met framboos en rabarber
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis met Mini Sfera Yuzu
Bordalou Basis met Chocoladeschilfers
Bordalou met abrikoos
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm