Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Hartige Taarten
Eindejaar
Plaatcakes & Biscuits
Inspiratie en tips
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Chocolade en Little Lemon
Bordalou Basis met Chocolade en Little Lemon
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Ganache
Little Lemon
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek de koude bordalou met ganache.
Werk af met Little Lemon
Serveertips
Bordalou Basis met Frozen Elements
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis met Framboos
Bordalou met texturen van framboos
Bordalou Basis met Banaan
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm
Klein schattig maar scherp citroen crémeuxtje.
Little Lemon