Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Hartige Taarten
Eindejaar
Plaatcakes & Biscuits
Inspiratie en tips
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Banaan
Bordalou Basis met Banaan
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Slagroom
Banaan
Hazelnootjes
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Snijd de banaan in stukjes.
Spuit een torentje slagroom op de koude bordalou.
Werk af met de stukjes banaan en hazelnootjes.
Serveertips
Bordalou Basis met Ananas
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis met Frozen Elements
Bordalou Basis met Banketbakkersroom
Bordalou Basis met Aardbeien
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm