Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Plattekaastaart
Gebakken Cheesecake
Hartige Taarten
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Lekkernijen
Individueel Gebak
Taarten
Frozen Elements
Muffinbeslag
Grote Cakes
Eindejaar
Inspiratie en tips
Halffabricaten Patisserie
Deegstangen
Bordalou Fruit
Plattekaastaart
Muffinbeslag
Grote Cakes
Bordalou Basis
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met appelsien
Bordalou Basis met sinaasappel
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 14cm
Slagroom
Sinaasappel
Frambozenconfituur
Bloemsuiker
Cress
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Snijdt de sinaasappel in partjes
Werk de bordalou af met slagroom, sinaasappel, confituur en cress.
Bestrooi met bloemsuiker.
Serveertips
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis met texturen van passievrucht
Bordalou Basis met Ananas
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou Basis met Banketbakkersroom
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm