Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Hartige Taarten
Eindejaar
Plaatcakes & Biscuits
Inspiratie en tips
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 10cm
Mini Sfera Exotisch
Decorette Meringue Passie
Slagroom
Frambozen
Cress
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room tot yoghurtdikte op.
Werk de bordalou af met Mini Sfera Exotisch, slagroom, decorette meringue passie, frambozen en cress.
Serveertips
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
Bordalou Basis met Banketbakkersroom
Bordalou Basis met Framboos
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou met texturen van framboos
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm