NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Bodem Chocolade
Slagroom
Coulis framboos
Frambozen
Cress
Bereiding
Bak de bordalou 10 à 12 min. op 170°C af en laat afkoelen kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Vul de Bordalou Bodem Chocolade met slagroom
Werk af met Frambozen, Coulis en Cress
Serveertips
Bordalou Basis met fruit
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis met pruimen
Bordalou Basis met bosvruchten
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
contacteer ons
Deel dit bericht