Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Bordalou en Deegstangen met Zùsto
Cake
Deegstangen
Hartige Taarten
Eindejaar
Plaatcakes & Biscuits
Inspiratie en tips
Bordalou en Deegstangen Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Ja, ik ga akkoord met het
privacy-statement
van Didess for Bakeries
Download
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Bodem Chocolade
Slagroom
Coulis framboos
Frambozen
Cress
Bereiding
Bak de bordalou 10 à 12 min. op 170°C af en laat afkoelen kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Vul de Bordalou Bodem Chocolade met slagroom
Werk af met Frambozen, Coulis en Cress
Serveertips
Bordalou Basis met Chocolade en Little Lemon
Bordalou Basis met Banaan
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis met Nectarine
Bordalou Basis met Chocoladeschilfers
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een bodem van luxe koekjesdeeg, op smaak gebracht met cacaopoeder en gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis met Chocoladebodem Ø8 cm