NL
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Abrikoos met Decorette Meringue Passie
Bordalou met abrikoos
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Abrikoos Ø14 cm
Decorette Meringue Passie
Slagroom
Amandelschilfers
Cress
Bereiding
Verwarm uw oven voor op 170°C.
Goudbruin afbakken op 170°C, ontdooid ongeveer 45 à 50 minuten, diepgevroren ongeveer 55 à 60 minuten, afhankelijk van uw type oven.
Laat het gebakje volledig afkoelen op kamertemperatuur om goed te kunnen ontvormen.
Werk af met slagroom, Decorette Meringue Passie, amandelschilfers en cress.
Serveertips
Bordalou Basis met Aardbeien
Bordalou Basis met framboos en rabarber
Bordalou met abrikoos
Bordalou Basis met Blauwe bessen
Bordalou Rijsttaartje met Chocoladeschilfers
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm