NL
NL
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Hartige Taarten
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Frozen Elements
Bordalou Basis met Frozen Elements
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 14 cm
Little Lemon
Decorette Meringue Passie
Slagroom
Framboos
Blauwe Bes
Cress
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room tot yoghurtdikte op.
Werk de bordalou af met Little Lemon, slagroom, decorette meringue passie, frambozen, blauwe bessen en cress.
Serveertips
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Bordalou Basis met Blauwe bessen
Bordalou Basis met sinaasappel
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis met bosvruchten
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm