NL
NL
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Hartige Taarten
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Chocolade en Little Lemon
Bordalou Basis met Chocolade en Little Lemon
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Ganache
Little Lemon
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek de koude bordalou met ganache.
Werk af met Little Lemon
Serveertips
Bordalou Basis met Decorette Meringue Passie
Bordalou Basis met sinaasappel
Bordalou Basis met stukjes rabarber
Bordalou Basis met Ananas
Bordalou Basis met Banaan
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø14 cm
Een traditioneel koekjesdeeg, gevuld met een smeuïge vulling met extra veel amandelbroyage.
Bordalou Basis Ø8 cm