FR
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met stukken perzik
Bordalou Basis met stukken perzik
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis
Perziken
Gelfix
Hazelnootjes
Bereiding
Vul de bordalou met stukken perzik.
Bak de bordalou diepgevroren 55 à 60 min. op 170°C af, ontdooid 45 à 50 min. en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek met een laag gelfix.
Werk af met hazelnootjes.
Serveertips
Bordalou Basis met Decorette Meringue Passie
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Bordalou Basis met sinaasappel
Bordalou Basis met Framboos
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
contacteer ons
Deel dit bericht