FR
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 8cm
Slagroom
Decorette Meringue Koffie
Hazelnootjes
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de room op.
Spuit een torentje slagroom op de koude bordalou.
Bedek de slagroom met Decorette Meringue Koffie en werk af met hazelnootjes.
Serveertips
Bordalou Basis met bosvruchten
Bordalou Basis met Ananas
Bordalou Basis met stukken abrikozen
Bordalou Basis Chocoladebodem met frambozen
Bordalou Basis met pruimen
contacteer ons
Deel dit bericht