FR
NL
DE
EN
Over ons
Over Didess for bakeries
Kwaliteit
Producten
Bordalou Basis
Bordalou Fruit
Cake
Deegstangen
Plaatcakes & Biscuits
Lekkernijen
Plaatquiches
Eindejaar
Quiches 140g
Inspiratie en tips
Plaatcakes & Biscuit
Bordalou Zùsto
Deegstangen
Bordalou Fruit
Bordalou Basis
Nieuws
Contact
Download brochure
×
Home
Inspiratie en tips
Bordalou Basis
Bordalou Basis met fruit
Bordalou Basis met fruit
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis 14cm
Slagroom
Sinaasappel
Gele kiwi
Frambozen
Aardbeien
Blauwe Bessen
Spongecake Amandel
Bloemsuiker
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Klop de slagroom op.
Bedek de koude Bordalou Basis met slagroom.
Beleg met vers fruit.
Werk af met slagroom, Spongecake Amandel en Bloemsuiker.
Serveertips
Bordalou Basis met Rabarber
Bordalou Basis framboos en passievrucht
Bordalou Basis met Banketbakkersroom
Bordalou Basis met bosvruchten
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
contacteer ons
Deel dit bericht